A forradalmunk folytatódik és győzni fog!

Kedves Honfitársam!

 

Lezárult a 2010-es országgyűlési választás és reményeim szerint lezárul egy politikailag terhelt közéleti korszak is. A Lehet Más a Politika egyedül álló módon szakított a rossz reflexiókkal teletűzdelt politikai gyakorlattal és hitet tett a részvételi demokrácia iránt.

 

Köszönöm azok támogatását akik gyűjtötték az ajánlószelvényeket és annak a közel ezer embernek akik az LMP jelöltjének Scheiring Gábornak  biztosítottak helyet a szavazólapon.

Köszönöm mindazon szavazóknak a megelőlegezett bizalmat akik szavazatukkal támogatták Scheiring Gábort és akik listán szavaztak az LPM-re.

 

Ez az eredmény óriási siker, ismerve azt a civil hátteret, amely mellőzött és mellőz mindenféle megfoghatatlan hátterű érdekeltségeket.

 

Hamarosan találkozhatunk egymással és közösen vihetjük be a parlamentbe a minket érdeklő kérdéseket.

 

Az LMP jelenlegi szervezeti felépítése szerint Budapest 10. 19. és 18. kerülete egy szervezeti egységbe tagozódik. Területi szervezetünk részt vesz május 1-jén a 10. kerületi majálison illetve ezt követően május 11-én tartja meg a területi közgyűlését, ahova mindenkit várunk szeretettel.

 

A forradalmunk folytatódik és győzni fog!

 

Varga Attila